<

В Україну може прийти новий штамп вірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 1.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Коли у вересні розпочинається навчальний рік і діти йдуть в садочки, школярі до школи, а студенти – до вузів, медики спостерігають підвищений рівень захворюваності на респіраторні інфекції.

Цього року інфекцій багато, але це не грип, тобто тяжкого перебігу хвороби з високою температурою, як правило, в такий час в нашій країні не спостерігається, – інформує 24 канал.

Таку думку в коментарі сайту “24” висловила Алла Мироненко, доктор медичних наук, заввідділу респіраторних та інших вірусних інфекцій Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім.Л.В.Громашевського НАМН України.

Таке зростання захворюваності триватиме до кінця вересня, а далі піде поступова стабілізація до того часу, поки не буде зафіксоване циркулювання грипу, – зазначила вона.

За словами лікаря, перша хвиля грипу очікується в грудні. Це буде відносно новий вірус. У невеликій кількості він був присутній в період минулої епідемії, однак тоді себе повністю не проявив. І цього сезону штам вірусу А/Гонконг (H3N2) буде провідним збудником епідемії (цей вірус вперше було виявлено в Гонконзі).

 

 




один коментар
  1. “В Україну може прийти новий штамп вірусу”
    Не смішіть, знатоки, якщо не знаєте-краще не пишіть, це дійсно якийсь новий вірус зі штампом. Рекомендувала б Вам трохи повчитись, а тоді на загал інформацію видавати та сайти інформаційні створювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця