<

В Україні запропонували заборонити російські ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 1.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Окрім російських соціальних мереж в Україні мають бути заблокованими і російські ЗМІ.

Таку думку висловив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, – передає Канал 24.

Мова йде взагалі про цілісний захист інформаційного простору – блокування російських новинних ресурсів, які наповнюють фейками наш простір, блокування доступу до телеканалів. Слава богу, в одному режимі телеканали заблоковані, але в інтернеті ми можемо це все знайти і побачити, – додав Шкіряк.

Він нагадав, що низку українських видань не можна прочитати в Росії.

“Зате у нас абсолютно спокійно в центрі столиці працює “РИА Новости” і регулярно наповнює інформаційний простір відверто провокаційною інформацією. Це питання не тільки соціальних мереж, а питання цілісного захисту інформаційного простору України від терору з боку Росії. На жаль, ми в цьому питанні відстаємо”,– додав радник міністра.

За словами Шкіряка, рішення про заборону як російських соцмереж, так і ЗМІ вже підтримує частина депутатів.

“Тут питання якості подачі цих законодавчих ініціатив, і тут, безумовно, вже все залежить від групової роботи. Важливою також буде агітаційна кампанія, яка буде покликана доводити людям, які користуються цими соціальними мережами, що сьогодні це більше на шкоду, ніж на користь”, – сказав він.




коментарів: 4
  1. Повністю підтримую ініціативу Зоряна Несторовича. Давно пора закрити ці помийні ями на території України. Всі чули про Синій кит. Якщо блокування врятує життя хоч одній дитині, кожна нормальна людина повинна підтримувати ідею Шкіряка. Facebook в 100 разів краща соцмережа ніж Вконтакті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок