<

В Україні випускатимуть новий автомобіль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:09 | 16.09.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Випуск нового кросовера Karoq від Škoda на українському ринку планують почати в березні 2018-го року.

Про це НВ Бізнес повідомило джерело в Єврокарі (офіційний дистриб’ютор автомобілів Škoda в Україні), який побажав залишитися невідомим.

При цьому в компанії відзначили, що терміни виробництва можуть бути зміщені. Також джерело відзначило, що в Україні Karoq, ймовірно, буде коштувати дешевше, ніж в Європі. Із його слів, це пов’язано із можливостями наших споживачів.

“Наприклад, в Німеччині ця модель може умовно продаватися від 30 тис. євро, але вона не буде доступна в мінімальній комплектації. А для нашого ринку модель швидше за все буде представлена і в базовій модифікації “, – пояснили в Єврокарі.

Як повідомило джерело, ціноутворення відбувається так: на певному ринку проводяться дослідження, порівнюються ціни і конкуренти і тільки тоді виводиться остаточна ціна для цього ринку країни.

“У нас, наприклад, може використовуватися пластик іншої якості в салоні, щоб якось знизити ціну”, – говорить він.

Перед запуском виробництва компанія дає певну квоту машин на кожну країну. Коли в березні 2017 року анонсували випуск моделі Kodiaq в Україні, то всю квоту викупили в перший місяць. Зараз, зі слів джерела, цю модель купити не можна, оскільки в червні вже був виконаний план продажів до кінця цього року.

“У наступному році ми чекаємо аналогічний попит на Karoq, як і на Kodiaq. Якщо не більше “, – відзначили в Єврокарі.

У компанії вважають, що прямим конкурентом Karoq на українському ринку буде найбільш продаваний за підсумками восьми місяців поточного року південнокорейський кросовер KIA Sportage. Сьогодні його базова версія в “мінімалці” стартує від 542,1 тис. грн.

Нагадаємо, Škoda Karoq побудований на модульній платформі MQB німецької групи Volkswagen. На аналогічній платформі випускається старший брат Kodiaq, Seat Ateca і Volkswagen Tiguan. Передбачається, що на українському ринку Karoq буде представлений у двох комплектаціях: Ambition і Style. Нові моделі будуть доступні як з передньопривідним, так і з повним приводом. Karoq буде пропонуватися з 1,5-літровим бензиновим двигуном TSI (150 к.с.) і двома дволітровими дизельними моторами TDI (150 і 190 к.с.). До замовлення буде пропонуватися шестиступінчаста “механіка” і роботизована коробка DSG.

Європейські ціни на кросовер Škoda Karoq стануть відомі після Міжнародної виставки у Франкфурті, яка пройде з 14 по 24 вересня 2017 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер