<

В Україні відкриють новий автомобільний завод

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:57 | 22.07.2018 / Новини /
Перегляди
67
/ Коментарі відсутні

Німецько-японська машинобудівна компанія Sumitomo Electric Bordnetze (SEBN) створює в Хмельницькому нове підприємство з випуску автомобільної електропроводки для зарубіжних автоконцернів. Воно розташується в приміщеннях «Хмельницького механічного заводу».

Відкриття першого цеху виробництва планується через два місяці. До кінця цього року SEBN планує створити 500 нових робочих місць, а в подальшому кількість співробітників збільшиться до двох тисяч. Про це повідомила прес-служба Хмельницької ОДА, – пише autodriving.

Sumitomo Electric Bordnetze заснована в 1897 році і на даний момент входить до складу Sumitomo Group, яка налічує близько 330 дочірніх компаній і філій в 33 країнах Азії, Північної Америки та Європи. В цілому в Sumitomo Group працюють 180 тисяч осіб.

Головний офіс Sumitomo Electric Bordnetze знаходиться в Нью-Каслі, Великобританія. Клієнтами компанії є Volkswagen, Porsche, Audi, Seat і Bentley. Підприємства SEBN є в Словаччині, Румунії, Марокко і на території України. Перше відкрилося в 2006 році в с. Байківці Тернопільської області (чисельність співробітників 4400 осіб). Почавши з випуску невеликих модулів, за ці роки завод виріс до виробника кабельних мереж для автомобілів Volkswagen Golf. Філії компанії розташовані в Чернівцях та Чорткові. Завод в Хмельницькому стане її четвертим виробничим майданчиком в Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер