<

В Україні створять реєстр сімей військових, загиблих в ході АТО, які не мають житла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:02 | 2.02.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив створити єдиний реєстр сімей військовослужбовців, загиблих в ході АТО, які не забезпечені житлом. Про це він заявив на нараді за участю міністра оборони Степана Полторака, начальника Генштабу Віктора Муженка та голови Державної прикордонної служби Віктора Назаренка.

«Робимо єдиний реєстр по всіх службах: Міноборони, Нацгвардія, прикордонники, СБУ, Служба з надзвичайних ситуацій, Державна служба спецтранспорту, – тобто всіх, хто брали участь в антитерористичній операції і загинули при виконанні службового обов’язку», – наголосив він, слова якого цитує прес-служба Кабміну, – пише Радіо Свобода

Яценюк зазначив, що дасть відповідні вказівки Міністерству фінансів, і уряд разом з обласними державними адміністраціями підготує окремий проект постанови щодо фінансування придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців.

За словами Яценюка, є два варіанти фінансування придбання житла для сімей загиблих у ході АТО військовослужбовців.

«Перший варіант – просто виплатити гроші. Хай людина сама прийме рішення, де і яку купити квартиру.Другий варіант – щоби обласні державні адміністрації забезпечили придбання житла і, відповідно, забезпечення ним, як ми це вже робили в різних областях», – зазначив Яценюк.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер