<

В Україні стабільно зростають продажі нових автомобілів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 6.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Продажі нових легкових автомобілів в Україні в січні-травні 2017 року зросли на 33% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року – до 29,5 тисяч одиниць.

Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Тільки в травні було продано майже 6,5 тисячі нових автомобілів, що на 47% більше, ніж за той же місяць минулого року.

“Попри велику кількість свят, травневий показник лише на 1,8% гірший, ніж в більш активному для бізнес-процесів квітні”, – йдеться в повідомленні.

Першу позицію з продажу в травні зберегла Toyota (частка ринку 13,6%), на другому місці Renault (11,7%), а на третю вийшла Skoda з приростом 49%, яка розгортає продажі нового кросовера Kodiaq.

Стрімке зростання в травні зафіксовано у Peugeot (8-е місце проти 14-го в квітні), дилери якого успішно почали торгувати новинками: оновленим седаном Peugeot 301 і кросовером Peugeot 3008.

Експерти констатують також зростання популярності узбецького виробника Ravon, який представлений вже декількома моделями і за останні місяці значно збільшив дилерську мережу. У травні таких авто продано 179 одиниць (14 позиція в рейтингу). Трохи зросли продажі і російських Lada (99 од проти 87 в квітні), а також китайської Chery.

“Але в бюджетному сегменті є і втрати: знизилися показники продажів українського ЗАЗу (126 авто проти 174 од. в квітні), а реалізація китайських брендів Jac і Geely обчислювалися кількома авто”, – зазначають експерти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер