<

В Україні середня зарплата збільшилася до 6 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:29 | 15.06.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Після підвищення в Україні мінімальної зарплати до 3200 грн реальна зарплата українців збільшилася на 20%, повідомив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

Підвищення із 1 січня 2017 року мінімальної заробітної плати позитивно вплинуло на рівень добробуту українців. Таку думку віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко висловив сьогодні під час селекторної наради в Кабінеті Міністрів, передає кореспондент видання “ГОРДОН”.

“З іншого боку, не справдилися апокаліптичні прогнози критиків цієї ініціативи, які передбачали і зростання безробіття, і зростання заборгованості, і скорочення робочих місць, і згасання економіки”, – заявив він.

Розенко повідомив, що за чотири місяці поточного року середня зарплата українців зросла на 40% порівняно з аналогічним періодом минулого року і становить 6,5 тис. грн.

“І темпи зростання номінальної зарплати значно перевищували темпи інфляції, що позитивно вплинуло і на реальну зарплату”, – сказав віце-прем’єр-міністр.

За його підрахунками, реальна зарплата українців збільшилася за рік на 20%, тимчасом як за перші чотири місяці 2016 року порівняно з попереднім періодом – на 3,5%.

“Тобто прогрес очевидний”, – говорить Розенко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер