<

В Україні пропонують перейменувати ковбасу “Московську” та сир “Російський”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 25.10.2016 / Новини /
Перегляди
146
/ коментарі 3

Екс-депутат Київради, заступник голови територіальної організації в Києві «Радикальної партії» Олександр Вовченко запропонував перейменувати в Україні «Московську» ковбасу і «Російський» сир.

Про це Олександр Вовченко повідомив на своїй сторінці у  Facebook.

«Наскільки потрібно себе не поважати, щоб на третьому році війни з Росією у нас в наших супермаркетах і на ринках ломилися прилавки з нашою українською продукцією, в назві якої ми будемо популяризувати Росію? «Російський» сир, «Московська» ковбаса», – зауважив Олександр Вовченко.

Як стверджує екс-депутат, «Московську» ковбасу і «Російський» сир в Україні виробляють всі без винятку вітчизняні сирзаводи і м’ясокомбінати.

«Але, мабуть, наші виробники забули, як Росія невиправдано заявляла про низьку якість їх продукції. Також забули про мільйонні збитки від повної заборони експорту продукції в Росію. Раніше такий експорт досягав сотні тисяч тонн сирної та ковбасної продукції в рік. Росія хотіла поставити на коліна наших українських виробників – не вдалося, але ми-то і далі прославляємо її в назвах», – зазначив екс-депутат Київради.

«Незрозуміло, чому топ-менеджмент галузі досі не запропонував нам – споживачам нові назви для цієї продукції. Продажі від цього тільки б виграли. «Московську» ковбасу можна перейменувати, наприклад, на Вашингтонську», а «Російський» сир – на «Європейський». Це б «сподобалося» Путіну і Ко», – підкреслив Вовченко.




коментарів: 3
  1. А,що ця ковбаса колись вироблялась в Маскві?Чи вони рецептуру розробили?Правильно ,вони її жерли!!!! То назвіть *Українська* ,та хоч *Бєндєровска*-результат однаковий-не порозумнішають ні вони ,ні ви.Знаєте,що собака робить,коли немає чого робити?… Та поміняйте тихенько і не піартесь,бо це вже на палату №6 тягне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер