<

В Україні посилять контроль над автобусними пасажирськими перевезеннями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:28 | 21.07.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Україні з 2019 року посилять контроль на ринку автобусних пасажирських перевезень. 

Про це заявив глава Міністерства інфраструктури Володимир Омелян, передає в п’ятницю, 20 липня, прес-служба його відомства.

Зазначено, що Омелян провів розширену нараду з представниками автомобільної галузі та керівниками компаній, які здійснюють пасажирські перевезення по всій Україні. В ході наради міністр наголосив, що держава посилює контроль на ринку автобусних пасажирських перевезень.

“Велика частина міських, приміських, міжміських внутрішньообласних та міжобласних автобусних перевезень в Україні здійснюється в умовах, які важко назвати комфортними і безпечними для пасажира. Середній вік “маршруток” – більш як 10 років, автобусів середньої та великої пасажиромісткості – більш як 20 років і більше. Частина автобусів, які називаються “маршрутками”, переобладнані з вантажних транспортних засобів. Часто такі транспортні засоби не відповідають ні вимогам безпеки, ні вимогам комфорту”, – повідомив він.

За його словами, в Україні з 1 січня 2019 року маршрутки, переобладнані з вантажних транспортних засобів в пасажирські, не використовуватимуться для перевезення пасажирів. Такі автобуси будуть евакуюватися на штрафні майданчики і потім йти на металобрухт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок