<

В Україні підвищать ціни на газ для населення – Насалик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:55 | 12.09.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарів 6

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик підтвердив інформацію про те, що найближчим часом Кабінет міністрів підвищить ціну на газ для населення, що є однією з умов Міжнародного валютного фонду для надання країні чергового кредиту.

Про це міністр сказав під час спілкування з журналістами, повідомляє УНІАН.

Як зазначається, при цьому він не уточнив остаточну ціну на газ для населення, пославшись, що не є учасником переговорів.

“Прем’єр вже озвучив, що ми не можемо вести неконструктивні розмови з Міжнародним валютним фондом. Тому, буде підвищення, але я не можу сказати, на скільки. Я не веду переговорів по ціні на газ. Це зобов’язання покладено на Міністерство фінансів”, – сказав Насалик.

Нагадаємо, місія МВФ приїхала з візитом до Києва 6 вересня. За підсумками візиту буде прийнято рішення про виділення траншу.

Ключовою умовою для отримання траншу від МВФ є підвищення цін на газ для населення до ринкових. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив про готовність до такого кроку.

Транш від МВФ відкриває Україні доступ до отримання іншого офіційного фінансування від Єврокомісії та Світового банку на 1,5 млрд доларів.




коментарів: 6
  1. як рашка не знищить то мвф їй допоможе!!))
    запасайтесь дровами
    або користуйтесь власним газом:)

    • Самознищення самі почали коли взяли “печеньки” з рук Вікторії Нуланд. І успішно продовжуємо це робити випрошуючи кредити і мріяти що “добрий дядя” нам допоможе .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок