<

В Україні можуть заборонити “Вконтакте” і “Однокласники”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 18.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 5

2017 рік має стати роком захисту інформаційного простору України від впливу російської пропаганди.

Таку заяву зробив радник глави МВС Зорян Шкіряк під час брифінгу і додав, що варто в Україні заборонити відомі соцмережі окупанта – “Вконтакте” та “Однокласники”, – передає Канал 24.

“Одним з перших рішень має стати блокування російських соціальних мереж “Вконтакте” та “Одноклассники”, які сьогодні повністю підконтрольні і керуються російськими спецслужбами. Сьогодні ми бачимо, що вони є основними розповсюджувачами антиукраїнського контенту”, – наголосив радник міністра внутрішніх справ України.

Шкіряк додав, що у Міністерстві освіти також повинні підтримати таку ініціативу і через вчителів у школах донести до юних українців, яку шкоду і небезпеку несуть російські ресурси.

Адже ці соцмережі розповсюджують за вказівкою ФСБ заклики, спрямовані на підрив України.




коментарів: 5
  1. От заборонять і буде тоді українцям щастя! Зарплати зростуть а ціни впадуть нижче плінтуса, особливо ліки в аптеках будуть майже даром. Точно люди кажуть, як собаці немає що робити, то вона …щось там собі під хвостои лиже

  2. Повністю підтримую цю ідею. Мало російської пропаганди, так там дійсно іде інформаційна війна. На даний час незрозуміло хто і навіщо поступово вбиває нашу молодь. Підлітки мають схильність до психологічного впливу і піддаються на різні жахливі дії. А підхід “вороги” обрали міцний. Вони грають на почуттях наших дітей і змушуть їх вбивати самих себе (буквально). Та всі вже вкурсі про так званих Китів. Шановні, я вважаю що потрібно зробити усе щоб таких випадків не траплялось. Дуже боляче дивитись на дітей, які маючи проблеми та не в змозі психологічно їм протистояти, вони під сильним тиском зважуються на самогубство… Можливо це і не самий дієвий метод проти війни, та все ж це один із методів боротьби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер