<

В Україні можливе підвищення пенсій з 1-го жовтня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 3.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

При проведенні пенсійної реформи, яку буде пропонувати уряд, з 1-го жовтня можуть бути підвищені пенсії.  

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час презентації проекту плану середньострокових пріоритетних дій до 2020 року, – передає Українська правда.

“80% пенсіонерів живуть за межею бідності. Це для нас з вами виклик. І коли я говорив про економічне зростання, то я говорю про те, що національна економіка має продукувати кошти і ми ці кошти маємо вкладати і в оновлення країни і боротьбу з бідністю”, – заявив він.

За словами Гройсмана, уряд знає як провести реформу пенсійної системи, яка буде відповідати критеріям справедливості та бездефіцитності на середньостроковій перспективі.

“Ми говорили про те, що ми з першого січня зможемо підняти мінімальну заробітну плату вдвічі і ми це зробили. Сьогодні я говорю абсолютно об’єктивно – при проведенні пенсійної реформи, яку буде пропонувати уряд, я гарантую, що ми з 1 жовтня достатньо якісно підвищимо пенсії українцям”, – зазначив прем’єр.




один коментар
  1. ми з 1 жовтня достатньо якісно підвищимо пенсії українцям,-щоб мали за що платити комуналку….а їсти та лікуватись пенсіонерам не потрібно…голод продовжує життя….в муках…УКРАЇНЦІ хіба про таку старість мріяли наші батьки,діди….чи не натерпілися ВОНИ…будуючи комунізм…проводячи перестройку….борючись за незалежність НАШОЇ країни…. все що МИ на жаль можемо…ЦЕ НИЗЬКИЙ УКЛІН!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер