<

В Україні будуть знижені тарифи за електроенергію в нічний час

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 12.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Передбачається, що нововведення буде стимулювати населення використовувати більше електроенергії вночі і менше в пікові години.

В Україні будуть знижені тарифи за електроенергію в нічний час для стимулювання населення знижувати навантаження на об’єднану енергосистему в пікові години – пише dt.ua

Відповідний проект змін застосування тарифів схвалила Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, повідомила прес-служба відомства.

Зокрема, зміни передбачають зменшення для населення тарифного коефіцієнта з 0,7 до 0,5 тарифу в години нічного мінімального навантаження енергосистеми (з 23 до 7 години).

“Запропоновані зміни стимулюватимуть населення переходити на споживання електричної енергії в нічний час за зниженим тарифом. Такий підхід дозволить вирівнювати графік навантажень ОЕС України і забезпечить зниження обсягів споживання електричної енергії у пікові періоди”, – пояснюють у Нацкомісії.

Аналогічні заходи вже торкнулися промислових споживачів – НКРЭКУ затвердила нові коефіцієнти до тарифів, в результаті чого користуватися електроенергією в пікові години стане дорожче.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер