<

В Україну з Німеччини везли психотропи, видаючи їх за гумдопомогу — прикордонники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 1.11.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Прикордонники припинили спробу ввезення в Україну заборонених медичних препаратів через пункт пропуску «Ужгород» зі Словаччини. Водій намагався їх доставити під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України.

Водій з України повинен був доставити з Німеччини до Івано-Франківська нібито «гуманітарну допомогу». Однак під час прикордонно-митного контролю правоохоронці помітили серед вантажу коробки з ліками.

Виявилося, що серед них переміщали велику кількість нарковмісних та психотропних медпрепаратів. Загалом у вантажівці знайшли приблизно 640 одиниць таких препаратів на суму майже 19 тисяч гривень. Товар вилучили співробітники митниці.

Також сьогодні у двох пунктах пропуску прикордонники викрили водіїв, що перевозили контрабанду на понад 1,5 млн гривень. В усіх випадках контрабанду вилучили співробітники митниці.

Так, у пункті пропуску «Краківець» під час прикордонно-митного огляду «Мерседеса», яким українець повертався з Польщі, наряд виявив модулі до комутаторів, патч-корди та кабельні органайзери. Товар оцінили на суму приблизно у півмільйона гривень.

А в «Тисі» прикордонно-митна оглядова група також у «Мерседесі», яким також їхав українець, але з Італії, виявили понад 30 ноутбуків відомого світового виробника. Водій навідріз відмовлявся визнавати їх власністю, проте відповідальності не уникнув. Орієнтовна вартість незадекларованого товару складає понад мільйон гривень. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер