<

В Україні відновлюється робота кінотеатрів: у Волинській області – не дозволено

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 2.07.2020 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Кінотеатри мають право працювати з наповненістю не більше 50% та за умови дотримання карантинних вимог. Однак на Волині поки не дозволено роботу кінотеатрів.

В Україні відсьогодні, 2 липня, відновлюють роботу кінотеатри. Відповідне рішення опубліковано на сайті уряду, повідомляє Главком.

Зазначається, що Кабмін вніс зміни до адаптивного карантину.

У розпорядженні йдеться про те, що кінотеатри мають право працювати з наповненістю не більше 50% та за умови дотримання карантинних вимог.

На сайтах кінотеатрів вже опублікована інформація про відкриття з 2 липня, більшість уже мають розклад сеансів.

2-го липня під час брифінгу у Волинській ОДА Тетяна Щербак повідомила, що дозвіл,який уряд дав на роботу кінотеатрів, наповненістю не більше 50 відсотків та за умови дотримання інших чітких вимог, не стосується Волинської області, – повідомляє ВолиньPost.

«Це обговорювали на попередньому засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Ми не переходимо до наступного етапу послаблень», – сказала посадовиця.

Нагадаємо,за останню добу на Волині методом ПЛР підтвердили 81 випадок коронавірусу. Загалом станом на 2 липня в області зареєстрували 2508 випадків COVID-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР. Одужало 747 осіб. 62 волинян, на жаль, померли від ускладнень хвороби.

Зауважимо, під час сесії Луцькради в.о. мера Григорій Пустовіт повідомив, що місто дослухатиметься до рішення обласної комісії ТЕБ та НС та не відкриватиме кінотеатри.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа