<

В Україні спростять отримання водійських прав: без автошколи та з онлайн-медичною довідкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:21 | 18.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
7
/ коментарі 2

В уряді пропонують скасувати обов’язкове проходження навчання перед здачею екзамену на отримання водійських прав.

Про це повідомляє Громадське, посилаючись на допис заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лева Парцхаладзе у Фейсбуці.

Зокрема, в уряді пропонують надати можливість обирати програму підготовки до екзаменів: самостійно або за допомогою курсів. Водночас, пропонується запровадити інститут екзаменаторів.

Також в уряді пропонують спростити процедуру отримання медичної довідки та дозволити подавати її онлайн.

«Досвід багатьох країн світу, зокрема, Німеччини, Британії, Норвегії, Чехії та Польщі свідчить про те, що це можна зробити і цим життя громадян буде простіше та комфортніше. Ці зміни пропонуються у протокольному дорученні МВС України разом з Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та іншим зацікавленим органам за підсумками розширеного засідання робочої групи», — повідомив Парцхаладзе.

Нагадаємо, що 21 грудня в Україні запустили сервіс для сплати штрафів онлайн.

Раніше в Україні запрацював Електронний кабінет перевізника — ресурс, на якому перевізники зможуть онлайн оформити ліцензії на перевезення.

“Ці зміни пропонуються в дорученні МВС України спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та іншими зацікавленими органами за підсумками розширеного засідання робочої групи з вироблення єдиних підходів до розвитку адміністративних послуг у регіонах”, — зазначив заступник міністра.




коментарів: 2
  1. На дорогах дебілів з купленими правами неміряно і ще хочуть цю процедуру узаконити . Може пора цим” узаконювачам”звернутись до психіатра і перевірити ,чи все там в поррядку з головою .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа