<

В Україні проживає понад 37 мільйонів населення: Дубілет оприлюднив результати попереднього перепису

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 23.01.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 9

Станом на 1-ше грудня 2019 року на підконтрольній українському уряді території живе 37 мільйонів 289 тисяч осіб. Без урахування окупованих територій та громадян України, які живуть за кордоном.

Про це у фейсбук повідомив Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет, – передає УП.

“37 мільйонів 289 тисяч осіб наявного населення на території України. На жаль, ця сума не включає тих людей, які постійно мешкають за кордоном та на окупованих територіях. Це та кількість людей, яка фізично перебуває на території України станом на 1 грудня 2019 року”, – зазначив Дубілет

В тому числі, за статтю в Україні проживають: 20.01 мільйонів жінок та 17.28 мільйонів чоловіків.

Для оцінки чисельності населення України використовували три методи. За словами Дубілета, всі вони дали приблизно однаковий результат з різницею 2.86%.

  • Метод 1. Комбінований (мобільні оператори + соцопитування + реєстри). В уряді уклали угоду з мобільними операторами та взяли в них анонімну інформацію про загальну кількість абонентів на території (почистили від тих, хто за два місяці був онлайн менше ніж місяць, а також виключили модемні пристрої).
  • Метод 2. Комбінований (дані пенсійного фонду + екстраполяція через статево-вікову структуру). Для оцінки взяли кількість пенсіонерів за даними пенсійного фонду. Також черпали дані Держстату та держреєстрів.
  • Метод 3. Реєстровий. Знеособлені дані з державного реєстру фізосіб (включаючи тих, хто відмовився від ІПН). Потім у КМУ почистили базу за ознакою отримання будь-якого доходу, пенсій, соціальних виплат, субсидій, а також доповнили оформленням закордонних паспортів. Також враховано дані з народжуваності/смертності, еміграції та імміграції.




коментарів: 9
      • Не оптимізація, а декомунізація у стрибку назад, в минуле. Вийшли вже на 1951 рік по кількості населення. Ще мінус 10млн. – і вийдемо на рівень УНР. От тоді буде остаточна перемога! Думаю, наші кєровнікі хутко справляться…

    • Это если приведённые цифры соответствуют действительности. А это тоже – вопрос.
      Так это не просто 15 млн, это почти 30 процентов!!!
      Правильной дорогой идёте, господа…

  1. Ще при такому рівні пенсії і цінах на комуналку,продукти харчування, ліки вимруть і пенсіонери за пару років…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа