<

В Україні погодили дату повного локдауну – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 30.11.2020 / Новини / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

У Кабінеті міністрів погодили дату введення локдауну. Жорсткі обмеження будуть діяти з 23-го грудня по 15-те січня.

Про це сайту “Сьогодні” розповіло джерело в Кабміні.

“Варіант на два тижні відхилили. Зупинилися на датах з 23 грудня по 15 січня. Подробиці будуть вже в цю середу”, – поділилося джерело.

Новий локдаун буде “інтелектуальним, так сказав глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія в ефірі “Україна 24”.

“Можливо, Арахамія мав на увазі, що підтримку на час карантину і швидкої реакції на зміни”, – поділився наш співрозмовник в уряді.

Новий локдаун введуть на зміну карантину вихідного дня, який діяв з 14-го по 30-те листопада. До речі, його вводили з надією зменшити динаміку захворюваності на COVID-19, щоб уникнути повного локдауну.

До нового рішення Кабміну по всій Україні діють обмеження помаранчевої зони карантину.

До слова, 30-го листопада представники Кабінету Mіністрів, відповідальні за запобігання поширенню коронавірусної інфекції, зокрема Міністерства охорони здоров’я, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства внутрішніх справ, а також Ради національної безпеки і оборони, збираються на нараду, щоб дати прогнози розвитку епідемічної ситуації та визначитися, чи потрібно впроваджувати повний локдаун і коли. Про це йшлося на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, – повідомляють в ОП.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок