<

В соцмережах знайшли російського солдата-педофіла, який знущався з немовляти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:13 | 13.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
736
/ 1 коментар

Журналісти ідентифікували російського окупанта-педофіла Олексія Бичкова, який знімав на відео знущання з немовляти.

Бичков служив у другій окремій бригаді спецпризначення рф з місцем дислокації у Пскові (військова частина №64044). Повідомляють, що цей підрозділ бере участь у війні проти України, пише Слідство.Інфо.

Судячи з документів, опублікованих у мережі, Бичкову 24 роки. Сторінка педофіла у соцмережі «ВКонтакте» не активна. Але до 2018 року він її оновлював. Актуальну сторінку Бичков, схоже, видалив після розголосу.

Як свідчать соцмережі, він навчався у школі села Київка (Ставропольський край) із населенням близько 1800 осіб. Після закінчення школи він вступив на військову службу і почав викладати фотографії свого армійського життя.

Білоруське видання «От Так» повідомляло, що 9-го квітня педофіла нібито затримали у росії.

На оприлюдненому в мережі відео, яке наводить видання, окупант тре щіточкою для вій між сідницями немовляти, після чого облизує її і водить нею по обличчю.

Дитина через дії Бичкова починає плакати. Коли і де знято відео – невідомо. Також незрозуміло, що за дитину зображено на записі.

Крім того, у соцмережі викладають інші відео з Бичковим. Коли і де їх знято – також невідомо. На цих записах окупант, зокрема, знімає свої геніталії, запихає собі в анус різні предмети, в тому числі ніж.

На одному з відео чоловік вставляє в анальний отвір ручку і облизує її. Ще на одному записі Бичков мочиться на руки, а потім обтирає обличчя своєю сечею.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер