<

В салоні «Юнона» у центрі Луцька надавали інтимні послуги: поліція відкрила кримінал за фактом сутенерства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 10.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
112
/ коментарі 4

9-го вересня, у приміщенні так званого салону еротичного масажу «Юнона», що по вулиці Лесі Українки в Луцьку, провели санкціонований обшук з залученням спецпризначенців.

Так званий салон еротичного масажу здійснював діяльність впродовж кількох місяців, візитівки з рекламою закладу «Ego Studio» розповсюджувались по всьому місту. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Заклад працював під вивіскою «Юнона»: тут жінки надавали послуги сексуального характеру клієнтам, які телефонували і попередньо домовлялись про це, маскуючи свою діяльність під еротичний масаж.

«Учора під час проведення санкціонованого обшуку у приміщенні салону виявили клієнтів та працівниць салону, які надавали послуги сексуального характеру, також вилучили банківський термінал, детектор грошей, мобільні телефони, гроші, рекламні стікери салону, одяг та аксесуари сексуального характеру та інші речі», – розповів Олександр Зотько, т.в.о. начальника ВБЗПТЛ ГУНП у Волинській області.

Вирішується питання про оголошення підозр та обрання запобіжних заходів причетним до протиправної діяльності.

Орієнтовні суми, які сплачували клієнти за послуги, становили від 1 000 до 10 000 гривень. За добу сюди приходило від 10 до 50 осіб.

Триває досудове слідство.




коментарів: 4
  1. Ну і де тут зрозуміло що це нібито бордель, а не дійсно масажний салон? А ось новини, де поліція приходить туди мало не кожен день, ми бачили !!! Поліція просто хоче грошей! Нічого поширювати фейкову інформацію !!!

  2. Скажу так, це дійсно масажний салон. І інтимних послуг в ньому не надають. А ось чому поліція приходить сюди вже 3 раз за місяць, ось це цікаве питання!

  3. хороший заклад був, треба було вам його чіпати? дівчата гарні масаж відмінний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця