<

В Рожищенському районі «накрили» підпільний алкоцех

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:17 | 23.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

На Волині працівники податкової міліції викрили жителя Рожищенського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю.

Про це інформує прес-служба ДФС Волині.

Так, місцевий «бізнесмен» організував виробництво та збут фальсифікованої горілки та традиційних алкогольних напоїв («Калганівка», «Калинівка», «Медовуха», «Зубрівка»). 

Підпільний цех останній обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виробництво фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Виготовлена таким чином алкогольна продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. 

За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках області.

Відтак, внаслідок проведення оглядів правоохоронцями виявлено та вилучено понад 600 літрів готової алкогольної продукції, 1 595 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо. 

Орієнтовна вартість вилученого становить більше півмільйона гривень.




один коментар
  1. Штраф повинен бути такий ,щоб лишився не тільки нерухомості ,а пішов з торбами просити милостиню ,тоді десятому закаже не травити людей .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер