<

В росії може статися заколот або військове протистояння, – ГУР

22:06 | 3.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
329
/ 1 коментар

Одним із низки сценаріїв розвитку ситуації всередині росії може стати заколот або військове протистояння.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, – повідомляє ГУР МОУ.

«Внаслідок успішних дій Сил безпеки і оборони України та деокупації наших територій можливі внутрішні конфлікти всередині самої московщини», – сказав представник ГУР.

Юсов додав, що відповідний сценарій можуть також зумовити успішні дії повстанців, які борються за свої права на території так званої рф, — росіян із паспортами цієї федерації.

Представник воєнної розвідки України зазначив, що операція добровольців «Російського добровольчого корпусу» і легіону «Свобода Росії» досі триває.

«Король виявився голим. Все боєздатне, що може рухатись, перекинуте на окупацію України. На території московщини залишились переважно пузаті «гаішники», – сказав представник воєнної розвідки України.

За словами Андрія Юсова, боротьба з озброєними повстанцями не входить до компетенції скликаних путіним в межах плану «Едельвейс» до кордону «гібддешників», здебільшого навчених бити кийками учасників мирних акцій протесту і брати хабарі з пенсіонерів:

«Тому так невдало. Тому доводиться артилерією і «градами» бомбити й нищити цивільні будинки самих московітів. Це все відбувається в прямому ефірі, наживо, на все це дивиться увесь світ», – підсумував представник ГУР МО України.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок