<

В Росії дев’ятикласник напав на учнів із сокирою і коктейлем молотова:

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 19.01.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уранці 19 січня за місцевим часом дев’ятикласник із сокирою напав на навчальний заклад у мікрорайоні Сосновий Бір в Улан-Уде у Башкирії в Росії.

9-класник із сокирою напав на учнів 7 класу. А потім жбурнув пляшку із запальною сумішшю в приміщенні, після чого почалася пожежа. Поранення отримали двоє учнів та вчитель. Мотиви злочину та повні обставини події нині з’ясовують правоохоронці. Про це повідомляє Слідчий комітет РФ по Республіці Бурятія, – пише ТСН.

9-класника вже затримали. Він також травмований, намагався покінчити з собою. За даними уряду Бурятії, нападників було троє, пошуки ще двох осіб тривають. Слідчий комітет поки спростовує цю версію.

У школі проводять слідчі дії, збирають докази. Слідчий відділ Жовтневого району СУ СК Росії по Республіці Бурятія порушив кримінальну справу щодо учня, підозрюваного в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 30, п. “А”, “в” ч. 2 ст. 105 Кримінального кодексу РФ (замах на вбивство двох і більше осіб, вчинене щодо малолітніх).

У рамках розслідування кримінальної справи також дадуть правову оцінку діям чи бездіяльності працівників навчального закладу, на яких лежить обов’язок із забезпечення безпеки в школі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа