<

В РНБО розповіли, що не зніматимуть санкцій з «Вкнонтакте» та «Яндексу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:06 | 23.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

У Раді національної безпеки і оборони України запевнили, що санкції стосовно заборонених російських соцмереж і сайтів не скасовані.

Про це йдеться в повідомленні Апарату РНБО, що розміщене на сайті Ради нацбезпеки у відповідь на появу повідомлень щодо ймовірного скасування санкцій, застосованих до російських соцмереж на території України.

“Відповідно до Закону України “Про санкції”, рішення з питань застосування, скасування або внесення змін до санкцій ухвалюються Радою національної безпеки і оборони України виключно на підставі пропозицій Верховної Ради України, Президента України, Кабінету міністрів України, Служби безпеки України та Національного банку України. Реалізацію та моніторинг ефективності введених у дію указами Президента санкцій, відповідно до рішень РНБО України здійснює Кабінет міністрів України разом із Службою безпеки України та Національним банком України”, – зазначається в повідомленні.

У відомстві підкреслили, що, реагуючи на ситуацію, яка склалася в інформаційному полі, секретар РНБО Олександр Данилюк у порядку контролю за виконанням рішень РНБО звернув увагу зазначених державних органів на необхідність забезпечення неухильного додержання санкцій та моніторингу їх ефективності до завершення терміну їх дії або скасування в установленому законом порядку.




коментарів: 5
    • навпаки, я радий. Я неголую з приводу Оппоблоку. Так хотілося “залізний занавес”…і пецю-президента… а тепер почнеться…

  1. Як вконтакте з їх піратською музикою і групами терористичного характеру ще не засудили?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер