<

В річницю авіакатастрофи Боїнга, в Україні вшанують пам’ять загиблих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 17.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сьогодні в Україні згадуватимуть та вшановуватимуть пам’ять жертв катастрофи «Боїнга 777» авіакомпанії «Малазійські авіалінії», яка сталась рік тому на сході України.

Зранку народні депутати України принесуть квіти до Посольства Нідерландів і вшанують пам’ять загиблих хвилиною мовчання, – пише ZIK

О 16.00 українці зберуться біля Посольства Королівства Нідерландів в Україні (Контрактова площа, 7), щоб вшанувати пам’ять загиблих пасажирів збитого терористами літака Boeing 777 та передати свої співчуття родичам загиблих.

Також вчора стало відомо, що помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд, яка перебуває з візитом Києві, візьме участь у вшануванні пам’яті загиблих у катастрофі МН-17, передає УНН.

О 16.20 глава спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Україні Ертугрул Апакан в п’ятницю оголосить хвилину мовчання в пам’ять про загиблих пасажирів рейсу МН17.

Як відомо, Радбез ООН погодив статут міжнародного трибуналу щодо катастрофи МН17. Раніше Австралія, Бельгія, Малайзія, Нідерланди та Україна закликали Радбез ООН створити трибунал щодо збитого MH17.

Зазначимо, розслідування причин падіння малайзійського літака Boeing на Україні може тривати до кінця 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок