<

В регіоні Прибужжя жителі стурбовані закриттям відділень Укрпошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 17.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Закриття відділень Укрпошти у селах Прибужжя – чи не найболючіше питання, яке називають люди під час зустрічей із народним депутатом Ігорем Гузем у кожному населеному пункті, де він буває.

Озвучили його і у прямому ефірі за участю парламентаря на телеканалі «Аверс», – пишуть Волинські новини.

Місцеві жителі стурбовані: як і де вони отримуватимуть пенсію, як виписуватимуть районні газети й інші товари та послуги, а найгірше – люди втратять роботу.

Ігор Гузь повідомив, що напередодні мав зустріч з директором Волинської дирекції Укрпошти Іваном Шевчуком.

«Станом на цей рік, можливо й наступний, на Волині закриють всього 35-40 відділень у найменших селах. Але у нас є приклад Чернігівської області, де закривають сотні відділень, де знищується мережа. Для людей поважного віку, безперечно, поштарка – це «зв’язок зі світом». Вона розповість новини, на прохання пенсіонера придбає щось в місті, принесе листа, допоможе заповнити документи. І навіть просто розрадить.

А коли люди чують, що у їхньому селі не буде відділення, і що їм доведеться ходити десь там на далеку відстань взимку, коли позамітає всюди, вони невдоволені. Така ж проблема і з розповсюдженням «районок». Розумію людей, вони звикли, їм було зручно. Очевидно, був нормальний соціальний підхід, коли поштарі закривали своєю присутністю багато проблем», – розповів обранець.

З його слів, наприкінці жовтня разом із командою планує чергову зустріч із головами ОТГ Прибужжя. На цей захід запрошений Іван Шевчук. Тоді ж планується, окрім багатьох інших, обговорити всі ті питання, які стосується подальшої роботи чи закриття відділень Укрпошти.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер