<

В полі у Харківській області знайшли мертвою 6-річну дівчинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 28.04.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Харківській області 6-річну Мілану, яку знайшли 27-го квітня мертвою у полі, шукали пів тисячі осіб майже добу в Золочівському районі. Дитина пішла з братиком увечері 26-го квітня з дому на прогулянку, але назад так і не повернулася.

Про це з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє ТСН.

За попередньою інформацією, дівчинка разом з батьками приїхала з Харкова у село Соснівка до бабусі. Близько 18:00 Мілана разом з двоюрідним братом-однолітком вийшла з дому погуляти. Хлопчик їхав на велосипеді, а дівчинка бігла слідом за ним.

Імовірно, у цей момент, Мілана відстала від братика, і в результаті, він повернувся додому сам. Пошуки дитини одразу ж організували жителі довколишніх сіл.

Пошуки дівчинки

Під час пошуків дитини люди згуртувалися і провели в пошуках дівчинки вечір 26-го квітня і ніч на 27-ме квітня. Місцеві разом із поліцією прочісували територію навколо села на автівках та пішки. 

За словами місцевих жителів, загубитися в Соснівці немає де, оскільки село маленьке, у ньому всі один одного знають. Чужих автівок у селищі також не бачили.

Після того, як у соцмережах з’явилися пости із світлинами дівчинки та інформація про її зникнення, ЗМІ пише, що до волонтерської групи пошуковців приєдналися десятки небайдужих земляків з різних населених пунктів. Втім, як зазначається, пошуки ускладнювала злива, оскільки собакам було важко взяти слід дитини. 

“Величезна кількість людей і автомобілів в окрузі 10-15 кілометрів. На запитання, де шукати, відповісти неможливо! Здається, що шукали вже всюди, причому багаторазово. І вдома все перевірили, і льохи, і горища, всі ліси, і поля. І собак там повно. Все перевіряли і продовжуємо перевіряти по 30 колу”, – розповів один із волонтерів.

Під час пошуків місцеві навіть звернулися за допомогою до екстрасенсів. Однак, чіткої відповіді теж не було, одні говорили, що Мілану викрали і тримають в будинку з пічним опаленням. Інші були впевнені, що до викрадення дівчинки причетні невідомі на червоній автівці. Основною версію зникнення розглядали викрадення.

Проте, увечері 27-го квітня тіло дівчинки знайшли мертвим на краю поля за вісім кілометрів від села Соснівка. За попередньою інформацією, дитина померла від переохолодження.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер