<

В окупованому Керчі стався вибух у технікумі: 18 жертв, стрілок наклав на себе руки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 17.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У середу, 17 жовтня, в окупованому Криму, в Керчі, стався вибух: першопочатково повідомлялося, що загинуло 10 осіб, десятки постраждали.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, – передає Апостроф.

Відразу ж в мережі з’явились фотографії з місця події. На них можна побачити багато машин швидкої допомоги і людей з автоматами.

“Дуже багато постраждалих, їх вантажать в швидкі машини, 4-5 машин вже від’їхали, їде машина за машиною, дуже багато розбитих шибок”, – повідомляє журналіст видання Керчь.ФМ.

За словам очевидців “щось сталося в їдальні” керченського металургічного технікуму

Крім того, за словами очевидців, швидких для навантаження поранених не вистачає, з цією метою використовують громадський транспорт.

Пізніше стало відомо, що кількість загиблих зросла до 18. У лікарнях Керчі знаходяться 39 осіб. Шестеро перебувають у вкрай важкому стані, вісім – у важкому.

Ставленик Росії в анексованому Криму Сергій Аксьонов заявив, що в результаті вибуху політехнічному коледжі в Керчі загинули 18 людей, а ймовірний виконавець теракту наклав на себе руки. Про це він заявив в коментарі “Росія 24”, повідомляє російське видання ТАСС.

“Потенційний вбивця застрелився, наклав на себе руки. Це студент 4-го курсу цього ж навчального закладу. Тіло вбивці виявлено в бібліотеці на другому поверсі”, – сказав Аксьонов.

За його словами, ймовірний вбивця діяв один. Аксьонов заявив, що внаслідок події постраждали 47 осіб.

Згодом Слідчий комітет Росії перекваліфікував справу з “теракту” на “вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом”. В СК підтвердили, що йдеться про 18-річного Рослякова.

“Початковий огляд тіл говорить про те, що вони померли від вогнепальних поранень“, – повідомили в слідкомі.

Так звана “уповноважена з прав людини” в окупованому Криму Людмила Лубіна заявила, що більшість загиблих під час вибуху в коледжі – учні.

Антитерористичний комітет РФ заявив, що в коледжі в Керчі підірвали бомбу.

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі розглядають теракт, як причину вибуху в коледжі в окупованій Керчі.

Інформація з російського пабліка “112”: “Вбивця Владислав Росляков був зарахований до політехнічного в 2015. 8 вересня Росляков отримав дозвіл на рушницю 12 калібру, а кілька днів тому він придбав до неї 150 патронів“.




один коментар
  1. Бєндєровєц – не інакше. Слідкуйте за повідомленнями кісєльовського дибілоскопу та запасайтеся попкорном

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа