<

В окрузі №19 замінили 48 членів ДВК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 25.03.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Рішеннями п’яти волинських ОВК від 11 та 12 березня замінили майже чотири сотні представників різних кандидатів у дільничних виборчих комісіях. Окрім того, у період з 1 по 21 березня Центральна виборча комісія здійснила низку замін у складі ОВК на Волині та виключила з їхнього складу представників кандидатів, реєстрацію яких скасували.

Такі відомості отримали представники Громадянської мережі ОПОРА у ЦВК та відповідних ОВК.

Попри те, що ДВК на Волині сформували 11-12 березня, кандидати масово вносять подання про заміни своїх представників у складі комісій.

Загалом ОВК своїми рішеннями станом на 21 березня встигли замінити 391 особу.

В окрузі №19 постанову про заміни у складі ДВК відповідна ОВК прийняла 18 березня. Таким чином, у складі ДВК в цьому окрузі замінили 48 представників від десяти кандидатів у Президенти.

Так, 13 осіб замінили за поданням Володимира Зеленського, сім – за поданням Олега Ляшка та шість – за поданням Руслана Ригованова. Ще п’ятьох осіб на заміну подав Олександр Шевченко, чотирьох – Олександр Мороз. Ще по три члени ДВК замінили за поданнями Анатолія Гриценка, Юрія Бойка, Петра Порошенка та Олександра Мороза, а одного члена комісії – за поданням Віталія Купрія.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер