<

В Одесі затримали банду, яка викрадала людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:48 | 17.03.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До складу злочинної групи входили вихідці з Кавказу. Викрадали громадян з метою вимагання за їх звільнення викупу в особливо великих розмірах.

Співробітники поліції провели спецоперацію в Одесі по затриманню групи викрадачів людей. За результатами більше 30 обшуків правоохоронці вилучили арсенал зброї та речові докази, а також затримали чотирьох викрадачів, ще двох оголосили в розшук.

Про це 17-го березня повідомила прес-служба Нацполіції в Одеській області, – пише Кореспондент.net.

За інформацією правоохоронців, злочинна група була створена на етнічній основі. До її складу входили вихідці з Кавказького регіону. Вони викрадали громадян з метою вимагання за їх звільнення викупу в особливо великих розмірах. Зокрема, поліцейські встановили факт викрадення в листопаді 2017 жителя міста Одеса. За його звільнення зловмисники вимагали у рідних 200 тисяч доларів”, – йдеться в повідомленні.

Вилучено арсенал зброї – кілька пістолетів, автомат, помпову рушницю, кулемет, гранати, патрони різного калібру, а також багнет-ножі.
За даним фактом порушено кримінальні справи за статтею про вимагання, незаконне позбавленні волі чи викрадення людини (ч. 1 ст. 146, викрадення людини), ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Суд Одеси щодо чотирьох затриманих обрали запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави терміном на 60 діб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок