<

В Одесі за 2 дні випала двомісячна норма опадів, є жертва негоди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:48 | 5.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Безперервний потужний дощ в Одесі став результатом того, що в місті за 2 дні випала двомісячна норма опадів. Окрім того, місто потопає у зливових стоках. Дощові потоки рознесли по вулицях міста гори сміття, бруду і каменів. А ось на півдні Одеської області селевий потік вбив людину.

Стихія забрала життя жителя села Молога, що у Білгород-Дністровському районі. Трагедія трапилась на території садового кооперативу, де чоловік працював зварювальником. Він не встиг врятуватися від потужного селевого потоку і потонув, передає 24 канал з посиланням на “Новинний портал Бессарабії“.

У сусідньому селі прорвало дамбу, і великі потоки змивали все на своїй дорозі. Висота води сягала 1,5 метра.

У самій Одесі висота води на затоплених вулицях  Одесу затопило після шаленої зливи: потік води зніс десяток авто подекуди діставала до бамперів автомобілів. Пішоходи змушені переходити потоки води вбрід по коліна у воді.

“Аномальна кількість опадів випала в Одесі за минулу добу. З 3 по 4 серпня 2019 року в Одесі випала двомісячна норма опадів”, – повідомляє прес-служба ДСНС.

А ось вдень 4 серпня ураган здув громіздкі металеві риштування прямо на припарковані поруч авто, пошкодження отримали 14 машин.

Не менше постраждав і відомий пляж “Аркадія”. Потоком води там вимило величезну траншею, яка оголила трубу, що йде з аквапарку.

Негода вирила величезну траншею на пляжі та оголила стічну трубу

Крім того, на території пляжу розірвало двометровий зливовий колектор – з нього бив фонтан бруду.

Муніципальний пляж не постраждав від потоків води, але його повністю закидало водоростями.

Читайте також: Злива зі смерчем: в Одесі затопило вулиці

Злива знесла рейсовий автобус




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер