<

В Одесі СБУ затримала одного з лідерів сухумського воровського клану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:45 | 14.04.2018 / Новини /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі впливового грузинського “злодія у законі” на прізвисько “Іраклій Хуту”, який нелегально в’їхав в Україну за підробелними документами.

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-центр СБУ.

Один з лідерів сухумського воровського клану “Іраклій Хуту” входить до сорока найвпливовіших злодіїв у законі, що діють на території пострадянського простору. За інформацією спецслужби, “злодій у законі” прибув в Україну для контролю за діяльністю кримінальних кіл на Одещині та перерозподілу прибутків протиправного бізнесу, зокрема квартирних крадіжок, торгівлі наркотиками та викрадення елітних автомобілів.

Правоохоронці затримали “Іраклія Хуту” з українськими документами на ім’я іншої особи, які він використовував для відвідування України. За матеріалами СБ України зловмисник був примусово видворений з території України з подальшою забороною в’їзду. Вилучений паспорт громадянина України рішенням Державної міграційної служби анульований.

Операція з викриття “злодія у законі” проводилась спільно з працівниками поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа