<

В одеському коледжі трапилась пожежа, учні вистрибували з вікон: постраждали більше 20-ти осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 4.12.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Станом на 14.00 двадцять одна особа з-поміж потерпілих на пожежі, яка трапилась 4-го грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, знаходяться наразі в лікарнях. Одна з викладачок навчального закладу Ганна Бордюк померла в міськлікарні №1.

Про це повідомляє Укрінформ.

У середу в Одесі виникла пожежа у 6-поверховій будівлі навчального корпусу коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Як повідомляє видання, вогонь у коридорах блокував шлях виходу з будівлі деяким учням та викладачам, а також працівникам Одеської філії Інституту археології НАН України та інших організацій, які теж розміщалися в будинку. За свідченням очевидців, декілька учнів стрибнули з вікон будівлі на припарковані машини.

За словами працівників швидкої допомоги, стан деяких постраждалих, яких госпіталізували до міськлікарень №1, 9, 11 та обласної дитячої лікарні, – середньої тяжкості і тяжкий.

В евакуації людей беруть участь працівники міських структур – Міськзелентресту, Міськсвітла та інших.

Площа пожежі, за даними рятувальників, спочатку збільшилась до 2 тисяч квадратних метрів, а згодом охопила 4 тисячі квадратних метри. Полум’я перекинулося на кутову вежу будівлі. 

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Одеській області.

“4 грудня о 10:12.(м. Одеса) на 3 поверсі 6-ти поверхового навчального корпусу виникла пожежа. Станом на 12:10, площа пожежі орієнтовно складає 2000 м.кв. Роботи з евакуації людей завершено”, – йдеться в повідомленні.

Проте, рятувальники повідомляють про 14-ьох загиблих, серед них 6-ро вогнеборців:

” О 14:18 пожежу локалізовано на площі 4000 кв.м.

Станом на 14:25, внаслідок пожежі постраждало 14 осіб, з них 6-ро вогнеборців. Одна постраждала (33-річна жінка) від отриманих травм померла в лікарні.

Триває ліквідація пожежі. На місці події працюють психологи ДСНС, які надають психологічну допомогу постраждалим студентам та батькам”.

До гасіння залучено 70 чол. особового складу та 18 од. техніки.

Частину постраждалих, яких не госпіталізовано, розмістили у сусідній будівлі Промінвестбанку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер