<

В Одеській та Миколаєвській областях пронісся потужний ураган: загинула жінка, зруйнований міст, розкидане сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:53 | 25.02.2020 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

24-го лютого В Одеській та Миколаївській області вирував ураган, який у народі прозвали “Юлія”. Негода завдала значної шкоди місту та прилеглим територіям.

Так, в Одесі повалене дерево впало на жінку, внаслідок чого та загинула, – інформує видання Думская.

Трагедія трапилась на вулиці Ніжинській в районі будинку № 37. Одеситці було близько 60 років.

“На місце приїхала швидка допомога, а після співробітники поліції і оперативно-слідча група”, – пише видання.

У Миколаєві ураган зніс пішохідний міст, через який переходили люди, результаті інциденту ніхто не постраждав, – повідомляє РБК Україна.

В мережі опублікували відео, на якому видно, як жителі Миколаєва ледь не отримали травми через ураган. Сильний вітер просто зніс пішохідний міст, по якому вони йшли.

Водночас на відео помітно, як двоє людей перебігають через міст безпосередньо перед моментом, як він буквально склався навпіл, відірвавшись від берегів.

Крім того, на полігоні твердих побутових відходів у Миколаївській області ураган підняв в повітря тонни сміття і розвісив їх на дерева. Відповідне відео у фейсбук опублікував Володимир Мухін, – передає Сьогодні.

“Це початок кінця! Ураганний вітер підняв у повітря тонни сміття. Людство запрограмоване на самознищення!” – йдеться в повідомленні.

Також під час потужного буревію вітер зірвав дах з будівлі казарми у Миколаєві , – повідомляють пресслужба Міноборонита місцеве видання “НикВести

25-го лютого в Міноборони повідомили, що постраждалих серед військовослужбовців та цивільного населення немає, а обсяг завданих збитків наразі встановлюється. Відомство пообіцяло провести службову перевірку, оскільки будівля була відремонтована у 2017 році.

“У зв’язку з тим, що відремонтована будівля не витримала негоди, а також враховуючи те, що гарантійний термін на ремонтні роботи згідно з договором становив 10 років, Міністерство оборони України готує претензію організації-генпідряднику”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа