<

В Нововолинську неповнолітній студент вимагав гроші у шестикласників, погрожуючи пістолетом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 22.12.2018 / Новини, Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 7

Пригода сталась 15 листопада на вулиці Стуса, що в місті Нововолинськ, серед білого дня. Тепер розбійника судитимуть.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

“Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення розбою 16-річним студентом одного із професійно-технічних навчальних закладів Іваничівського району” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в обідню пору 15 листопада 2018 року юнак на вулиці Стуса в Нововолинську, погрожуючи двом шестикласникам пістолетом (як з’ясувалося згодом – іграшковим), вимагав у них гроші. Перелякані діти віддали йому всі кишенькові кошти. 

Тепер зловмисника, який щиро розкаявся у скоєному та активно сприяв розкриттю злочину, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 187 КК України, і невдовзі він постане перед судом.




коментарів: 7
  1. Гопник типовий. Знаряддя злочину (а ще краще – “демократизатор”) у те місце, яким думав, коли “на дєло” йшов. Процес виконання вироку зняти на відео і розповсюдити серед йому подібної “братви” щоб знали: “опущєнний”, руки не подавати, та й самим баночку з вазеліном тримати поблизу про всяк випадок …

  2. В статті пише студент одноно з професійно-технічних навчальних закладів Іваничівського району. Назвіть хоча би один такий заклад в Іваничівському районі ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок