<

В Любомльському районі внаслідок ДТП загинув велосипедист

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 12.07.2016 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Автомобіль «AUDI-100» допустив наїзд на велосипедиста. Аварія трапилася учора, 11-го липня, близько 23-го години в селищі Борова Любомльського району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний велосипедист помер на місці події.

Про це інформують у прес-службі волинської поліції.

На місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Поліцейські встановили, що п’яний водій автомобіля «AUDI-100» 35-річний мешканець обласного центру, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив наїзд на велосипедиста. Слідчі провели детальний огляд місця події. Постраждалий у ДТП велосипедист від отриманих у автопригоді травм помер на місці події. Тіло загиблого направили на проведення судово-медичної експертизи.

Наразі відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер