<

В Литовезькій громаді відбулося відкриття оновленого Музею історії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:33 | 25.12.2020 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

24-го грудня у межах проєкту «Відновлення музею – запорука розвитку місцевого» в селі Литовеж відбулося відкриття оновленого Музею історії села.

На відкриті були присутні доцент кафедри історії України та архіології ВНУ ім. Лесі Українки – Дмитро Панишко, сільський голова – Олена Касянчук, директори шкіл, педагоги та місцеві мешканці, – йдеться на сайті Литовезької ТГ.

Метою проєкту є підвищення рівня розвитку місцевого туризму шляхом відновлення діяльності музею, що дасть змогу зберегти багаті надбання навколишніх сіл громади, створить унікальний простір, де місцеві жителі, гості з навколишніх сіл та міст, туристи зможуть збагатитися історичними фактами про минуле місцевості не лише навколо Литовежа, а й держави Україна в цілому.

Проєкт реалізується громадською організацією “Побужжя” завдяки підтримці в рамках конкурсу грантів за проєктом “Участь в дії: практики взаємодії влади та громади”, який впроваджується громадською організацією “Розвиток Волині” та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер