<

В Луцьку правопорушник побив патрульного

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:54 | 11.09.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

10 вересня, в обласному центрі Волині 31-річний лучанин побив співробітника патрульної поліції під час виконання ним службових обов’язків.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

Інцидент трапився на вулиці Писаревського. Під час оформлення адміністративних матеріалів за фактом порушення правили дорожнього руху, 31-річний лучанин перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вдарив співробітника патрульної поліції у лице. Правоохоронець звернувся у лікарню. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Під час огляду автомобіля «Mazda», яким керував зловмисник, поліцейські виявили 5 набоїв калібру 7,62 мм.
На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Набої вилучили та направили на дослідження у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами відповідно. Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер