<

В Луцьку помітили російські вагони із вугіллям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 19.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

11-го вересня в Луцьку навпроти залізничного вокзалу стояв вантажний потяг із російським маркуванням, завантажений вугіллям.

Небайдужі читачі написали про це на “Гарячу лініюВолиньPost та попросили з’ясувати, чому в Луцьку стоять російські вагони.

Зокрема, на коліях стояли товарні вагони із написами “Дальневосточная грузовая компания”.

На наш запит в Регіональній філії “Львівської залізниці” повідомили, що власниками зазначених вагонів є АО “ТЛС” та ООО “Рейл 1520”, вагони належать Російській Федерації.

На запитання, якими нормативно-правовими документами регулюються такі відносини, пояснили, що Україна є учасником Угоди про міжнародне залізничне вантажне сполучення, яка діє з 01.12.1951 року. Крім цього, Україна як учасник Ради із залізничного транспорту держав-учасниць СНД керується Правилами експлуатації, пономерного обліку та розрахунків за використання вантажних вагонів власності інших держав. В цьому випадку ПАТ “Укрзалізниця” є транзитним перевізником і керується вказаною Угодою та Правилами.

cb-original_1

Зазначені вагони завантажені на станції Стойленська Російських залізниць гематитом (концентратом залізорудним). Прямують у Польщу через станцію Ізов. Вагони надійшли через прикордонний перехід станції Тополі, регіональної філії “Південна залізниця” ПАТ “Укрзалізниця”.

У Луцьку стоять російські вагони із вугіллям? ФОТО




коментарів: 2
  1. чим би дитя не тішилось щоб тільки не плакало. Поліпшення свого життя прості люди повинні шукати в іншому місці, а то навкруги гуляють “активісти” в балаклавах, звісно тільки там де не стріляють, а там де стріляють гинуть і стають нікому не потрібні каліки прості трудяги Українці тому тих “активістів потрібно відловлювати і відправляти в холодні окопи на схід можливо тоді в голові щось просвітліє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер