<

В Луцьку на вокзалі неадеквати влаштували масову бійку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 5.10.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На пероні луцького залізничного вокзалу відбулась масова бійка за участі пасажирів потягу Ковель – Москва. 

Трапився інцидент у четвер, 5 жовтня, – пише ВолиньPost.

За словами очевидців, декілька хлопців стояли на пероні та чекали потяг. До них причепилась компанія молодиків, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Через деякий час у хід пішли кулаки.

Постраждалі хлопці викликали працівників патрульної поліції. Нападники у свою чергу почали втікати. Дехто з них заскочив у потяг Ковель – Москва. Однак, поліцейські встигли їх затримати.

Біля залізничного вокзалу зібралось багато «глядачів». Поки працівники патрульної поліції намагались посадити в машину одного з «найактивніших» нападників, навколо бігала його нетвереза дружина та погрожувала всім розправою. За її словами, поліцейські не мають права зачіпати її чоловіка, адже він не в чому не винен.

Чоловік у свою чергу також не скупився на лайливі слова як у бік патрульних, так і в бік хлопця, якого нещодавно бив.

У постраждалого хлопця – порвана куртка. Він розповідав, що поки він разом із друзями чекав потяг, до них причепились нетверезі хулігани, а через деякий час полізли з кулаками. Він і викликав поліцію. Також правоохоронців викликав працівник залізничного вокзалу.

«В оцих двох, що забрала поліція, були квиточки на потяг з Луцька до Рожища. Вони в неадекватному стані, випивші. Стояла збоку компанія, і вони до них причепились, що ті на них не так дивляться. Побили хлопцю окуляри, порвали куртку. Вони зараз їдуть писати заяву. Жінка, яка з ними була, також скакала битись. Били хлопців. Я викликав поліцію. Їх знімали з потяга. Якби вони до Рожищ їхали, то ще б вагона рознесли, вони ж неадекватному стані», – розповідає чоловік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця