<

В Луцьку поліцейського підозрюють у збройному нападі на дитину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 25.12.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

В понеділок ввечері, 24 грудня, біля залізничного вокзалу в місті Луцьку, два працівника поліції, погрожуючи пістолетом відібрали гроші у дітей.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

24 грудня, поблизу гаражів біля залізничного вокзалу в м. Луцьку, два працівника поліції, а саме відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, переміщались на авто.

Побачивши дітей, які грали в сніжки, один з правоохоронців із застосуванням вогнепальної зброї, спочату зробив постріл, а потім наздогнав одного з хлопців і приставивши пістолет до дитини, забрав 500 грн. (скоїв розбійний напад). Після того, змусив перетелефонувати іншим друзям, які втекли, щоб ті повернулися назад.

Погрожуючи дитині 13 років приставивши пістолет до живота, забрав у останнього ще 100 грн. Найстаршому хлопцю 15 років, наймолодшому – 13 років. По закінченню злочину зловмисники дали дітям пару секунд, щоб вони втекли.

У Головному управлінні Нацполіції Волині прокоментували інцидент з поліцейськими. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

24 грудня ввечері на лінію служби “102” поліції зателефонувала 50-річна лучанка. Вона повідомила, що невідомі особи під загрозою застосування зброї забрали на вулиці в її 15-річного сина гроші.

На місце відразу ж виїхала слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські оперативно встановили особи усіх учасників інциденту, отримали їх пояснення. Зокрема, встановлено, що до правопорушення, ймовірно, причетний 24-річний співробітник поліції.

Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років.

З метою встановлення всіх обставин правопорушення та ролі в цій події співробітника поліції, матеріали кримінального провадження за підслідністю скеровано до Державного бюро розслідувань.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер