<

В лікарні у Любешові з підозрою на коронавірус госпіталізували п’ятьох чоловіків: вони намагаються втекти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 19.03.2020 / Новини / /
Перегляди
6
/ коментарів 5

П’ятеро чоловіків з підозрою на коронавірус намагаються втекти з любешівської лікарні, куди їх госпіталізували.

Про це у коментарі 12 каналу розповів голова Любешівської РДА Сергій Фесик.

18-го березня на перетині кордону Білорусь-Україна в пункті пропуску “Дольськ” в одного з чоловіків була підвищена температура. Його разом з 4 попутниками доставили в інфекційне відділення Любешівської ЦРЛ.

“Усі вони – жителі Закарпатської області, поверталися із заробітків в Росії. В одного з них була температура близько 38 градусів. Прикордонники викликали екстренну службу, ті приїхали і забрали чоловіків в лікарню”, – розповів Сергій Фесик.

За словами лікаря, чоловіки категорично відмовлялися від госпіталізації, писали відмови. Переконати їх вдалося працівникам поліції – вони пояснили наслідки і відповідальність, яку тягне за собою відмова від госпіталізації в такому разі.

“Стан здоров’я їх задовільний, температури у жодного з них немає. Аналізи перевіряють. Поліція забезпечує цілодобову охорону, щоб госпіталізовані не втекли, бо дуже рвуться це зробити. Заблокована їхня машина. І на всяк випадок – поліцейські сидять біля інфекційного відділення. Чекаємо результатів”, – зазначив голова РДА.

Нагадаємо, станом на вечір 18-го березня в Україні зареєстровано 16 випадків захворювання на коронавірус, 2 – летальні. По всій країні запровадили карантин у закладах освіти – до 3 квітня. З 16 березня Рада національної безпеки України вирішила закрити контрольно-перепускні пункти для іноземців. З 17-го березня закрите пасажирське авіасполучення, та міжміські і міжобласні пасажирські перевезення, однак усі, хто вилетів з України чартерними рейсами у туристичну подорож, мають повернутися додому.

Читайте також:




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер