<

В «Л/ДНР» розпочалася нова хвиля примусової мобілізації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:34 | 7.08.2022 / Новини / /
Перегляди
185
/ Коментарі відсутні

Для комплектування підрозділів мобілізаційного резерву з 1-го серпня на території «Л/ДНР» розпочалася нова хвиля примусової мобілізації: відбирають людей, непридатних для проходження служби й тих, хто мав «відстрочку».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, у складі структурних мотострілецьких підрозділів 2 армійського корпусу (Луганськ) окупаційних військ проводиться формування нових та відновлення боєздатності наявних мотострілецьких батальйонів.

У Луганську за 40 хвилин на ринку забрали два автобуси чоловіків, більшість із яких — вантажники. В Алчевську чоловіків забирали посеред вулиць. Населення обурене, чоловіки переховуються.

Тотальна примусова мобілізація триває в багатьох населених пунктах. Наприклад, на вулицях Хрустального збільшилася кількість патрулів, які без пояснень забирають чоловіків у військкомат.

Також продовжуються облави по підприємствах і комерційних установах, де працюють чоловіки, придатні до військової служби.

Водночас серед уже мобілізованих чоловіків «Л/ДНР» шириться невдоволення жахливим ставленням командування окупаційної армії до місцевих бійців. Зокрема, поширюється інформація, що росіянам видають сучасні бронежилети й каски, а місцевим — амуніцію зразка 1941-1945 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця