<

В Китаї кішка пробула сама 40 днів через карантин: вижила і народила кошенят

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 4.04.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У китайському місті Ухань кішка 40 днів просиділа вдома сама, через те, що її господарі захворіли коронавірусом і були госпіталізовані.

Про це повідомляє Daily Mail, – передає Апостроф.

Господар британської короткошерстої кішки на прізвисько Ле-Ле розповів, що вся його сім’я, що складається з семи осіб, заразилася коронавірусом напередодні Китайського Нового року – до 25 січня. До того моменту кішка була на останньому терміні вагітності.

Коли всіх членів сім’ї госпіталізували, господар Ле-Ле не став просити оточуючих доглянути за кішкою, оскільки в його квартирі можна було заразитися смертельно небезпечною інфекцією.

В результаті Ле-Ле залишилася одна в порожній квартирі. Кішці вдалося вижити завдяки двом відкритим мішкам корму, які її власник залишив перед від’їздом до лікарні.

“Я тримав на заскленому балконі черепах і риб в акваріумі. Також там була фільтрована вода, яку кішка могла пити”, – пояснив господар.

Разом з дружиною він закрив всі вікна і двері, крім балконних, перш ніж виїхати на лікування.

“Після цього ми й гадки не мали, що відбувалося в квартирі”, – зізнався він.

Через 40 днів з лікарні виписали дружину. Вона повернулася додому і виявила, що Ле-Ле народила чотирьох кошенят і прекрасно почувається. Однак вихованка з’їла всю рибу в акваріумі.

“На щастя, черепахи пережили це випробування”, – зауважив власник кішки. 

За час його відсутності Ле-Ле схудла вдвічі.

https://youtu.be/MHU_pPD__aQ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця