<

В Києві трапилась смертельна ДТП за участю «швидкої»: загинули водій та фельдшер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 14.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го жовтня близько 21-ої години у Києві трапилась транспортна пригода зі смертельними наслідками. Двоє осіб загинули, п’ятеро – у лікарні, в тому числі троє дітей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Волині.

Попередньо було встановлено, що на проїжджій частині відбулось зіткнення «Пежо 308» з автомобілем швидкої медичної допомоги, який рухався на червоний сигнал світлофора з проблисковими маячками і звуковим сигналом.

Автомобілем Peugeot керувала жінка, в салоні перебували ще двоє дітей. Автівка рухалася по проспекту Ватутіна і перетинала перехрестя на зелений сигнал світлофора. “Швидка допомога”, яка везла хвору дитину, рухалася на червоне світло і повертала з вулиці Маяковського на бульвар Перова, – інформує Апостроф.

В результаті зіткнення, “швидка” перекинулася. Водій швидкої вдарився головою об праву стійку і загинув на місці. Також помер від отриманих травм фельдшер. Інший медик і дитина, що знаходилися в “швидкій”, були госпіталізовані. Також постраждали водій і пасажири Peugeot.

За словами свідків, водій “швидкої” включив сирену за кілька секунд до удару.

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у фейсбук опублікував фото загиблої фельдшерки, та висловив співчуття з приводу загибелі колег.

Слідчими поліції Києва за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.

У рамках розслідування встановлюються всі обставини та механізм даної транспортної пригоди. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа