<

В Кабміні затвердили план заходів щодо воєнного стану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:12 | 12.12.2018 / Новини / , /
Перегляди
170
/ Коментарі відсутні

Визначено завдання щодо впровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану, а також терміни їхнього виконання.

Уряд України на засіданні в середу, 12 грудня, затвердив план впровадження і забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в окремих областях, повідомляє Корреспондент.

Прийнятим розпорядженням Кабмін визначив завдання міністерствам, іншим органам виконавчої влади, СБУ, Службі зовнішньої розвідки, Управлінню держохорони та органам місцевого самоврядування щодо впровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану, а також терміни їхнього виконання.

Серед термінових заходів вказані встановлення порядку використання захисних споруд цивільного захисту, уточнення розрахунків населення щодо укриття в таких спорудах, складу органів щодо евакуації, планів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей.

Нагадаємо, закон про воєнний стан набув чинності 28 листопада. Він затверджує президентський указ про введення воєнного стану на 30 діб у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях і внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок