<

В Іваничівському районі затримали п’яного мотоцикліста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 1.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

31-го серпня о 15:25 в селі Осмиловичі Іваничівського району водій керував мотоциклом «Viper V150g» в стані алкогольного сп’яніння. Його притягнуть до адміністративної відповідальності.

Про це йдеться в постанові суду від 25-го вересня, – передає район.Іваничі.

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненому правопорушенні визнав повністю, щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Ознайомившись з матеріалами справи, заслухавши пояснення особи, яка притягується до адміністративної відповідальності, суддя прийшов до висновку, що чоловік своїми діями вчинив адмінправопорушення, передбачене частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вина його повністю доведена, що підтверджується матеріалами справи та дослідженими в судовому засіданні доказами, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення, тестом на вміст алкоголю, показник якого становить 3,52 проміле, актом огляду на стан сп’яніння з використанням спеціальних технічних засобів, поясненнями свідків відеодоказами.

Суд визнав мотоцикліста винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на нього стягнення у виді штрафу 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на терміном один рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер