<

В Іваничах розпочав свою роботу дитячий табір “Сонечко”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 12.06.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

З 8-го червня 2015-го року на базі НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія” смт Іваничі розпочав роботу табір з денним перебуванням “Сонечко”. У таборі відпочиває 61 дитина.

У вівторок, 9-го червня відбулось відкриття табору, – повідомляє відділ освіти Іваничівської РДА.

Святкування розпочалось з урочистої лінійки, де заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович привітала учнів цієї школи з початком літніх канікул, з відкриттям табору. А також побажала всім дітям гарного настрою, змістовного відпочинку, теплих, сонячних днів та приємних вражень від перебування.

Начальник відділу освіти Надія Жук подарувала дітям екскурсійну поїздку в межах області.

З теплими словами привітання та побажанням гарного відпочинку виступила директор школ Марія Шевчик. За її словами, кожного дня діти будуть забезпечені якісним дворазовим харчуванням, вартість якого 10 грн. Меню максимально наближене до відповідних фізіологічних норм, визначається широким асортиментом страв, містить достатню кількість фруктів та ягід.

Директор табору Валентина Воробій запевнила, що для дітей складено цікаву розважально-пізнавальну програму, яка передбачає екскурсії, культпоходи, проведення різноманітних конкурсів та змагань, ігор.

На щоглі перед школою урочисто піднято прапор табору.

D2015-06-10_15-45-10_ID503_B1-F




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця