<

[ОНОВЛЕНО] В Ірпені окупанти розстріляли журналіста New York Times, ще один поранений

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 13.03.2022 / Новини / , , /
Перегляди
285
/ Коментарі відсутні

В Ірпені Київської області російські окупанти розстріляли 51-річного кореспондента. Ще один журналіст американського ЗМІ поранений.

Потерпілого вивезли із зони бойових дій та доставили до лікарні “Охматдит”. Про це 13-го березня повідомили в поліції Київської області.

“Окупанти цинічно вбивають навіть журналістів міжнародних ЗМІ, які намагаються показати правду про безчинства російських військ в Україні. Звісно, професія журналіста передбачає ризик, втім громадянин США Брент Ренауд поплатився життям за спробу висвітлити підступність, жорстокість та безжальність агресора”, – написав начальник  поліції Київської області Андрій Нєбитов. 

ОНОВЛЕНО. Як згодом заявило американське видання New York Times, загиблий в Ірпені американський журналіст не був їхнім співробітником.

Про це йдеться у в заяві NYT у Twitter, – передає УП.

“Ми глибоко засмучені смертю Брента Рено. Брент був талановитим оператором, який у минулому співпрацював з New York Times. Хоча він працював на The Times у минулому (востаннє у 2015 році), він не мав ніякого завдання від видання в Україні”, – йдеться у заяві.

Також зазначається, що інформація про те, що він був співробітником NYT, пов’язана з тим, що у нього знайшли посвідчення видання, яке йому видали багато років тому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер