<

В Ірані впав вантажний літак: 15 людей загинуло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 14.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вантажний літак Boeing 707, що виконував рейс з Бішкека в аеропорт Пайам Кереджа, розбився в понеділок вранці 14 січня на захід від Тегерана на авіаційній базі “Фатх” у провінції Альборз.

Про це повідомляє Європейська правда, посилаючись на іранську державну агенцію IRNA.

Аварія сталася в районі міста Сафадашт в передмісті Тегерана. До місця авіакатастрофи, незважаючи на складні погодні умови, були направлені пошуково-рятувальні бригади, вертоліт і більше 10 машин швидкої допомоги.

На борту літака знаходилися 16 членів екіпажу. Унаслідок аварії вантажного літака Boeing 707 у передмісті Тегерана за оновленою інформацією (станом на 13:00) загинули 15 людей, одній людині вдалося вижити, пише Громадське.

Голова товариства Червоного Півмісяця Ісламської Республіки Іран в провінції Альборз Насер Чархсаз повідомив, що пілоти літака, який експлуатувався компанією Kyrgyzstan Airlines, не впоралися з керуванням при посадці.

Лайнер виконував рейс з Бішкека в аеропорт Пайям міста Кередж в 40 км від Тегерана. Проте пілоти помилково почали приземлення в іншому аеропорту Кереджа і не встигли посадити лайнер в межах злітно-посадкової смуги.

Boeing 707 врізався в стіну аеропорту і викотився в зону житлових будівель біля повітряної гавані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер